کلیات گیاه شناسی خیار

در صد گرم خیار مواد زیر موجود است .

انرژی                        8 کالری

آب                           95 گرم

پروتئین                   
0/6 گرم

مواد چربی              
0/1 گرم

مواد نشاسته ای     
2/5 گرم

فسفر                   
30 میلی گرم

آهن                     
0/2 میلی گرم

کلسیم                 
25 میلی گرم

پتاسیم                
160 میلی گرم

ویتامین آ                
250 واحد

سدیم                   
6 میلی گرم

ویتامین ب 1          
0/03 میلی گرم

ویتامین ب 2          
0/04 میلی گرم

ویتامین ب 3         
0/2 میلی گرم

ویتامین ث           
7 میلی گرم

 

خواص داروئی:

خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن می
باشد و به هضم غذا کمک می کند .

1)خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس
را درمان  می کند .

2)خیار ادرار آور است .

4)خیار خون را تصفیه می کند.

5)سوپ خیار حبس البول را از بین می برد .

6)عصاره برگهای له شده خیار ایجاد تهوع می کند بنابراین در
مسمومیت ها و اختلالات دستگاه جهاز هاضمه مصرف می شود .

7)خیار عطش را تسکین می دهد .

8)خیار ملین است .

9)خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و
چروکهای صورت را از بین یم برد و صورت را جوان می کند

10)اگر پوست شما چرب است خیار را با آب مقطر بپزید و با این
آب صورت خود را شستشو دهید .

11)اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه
روزه از لوسیون زیر استفاده کنید :

یک خیار معمولی را با دو لیون آب بجوشانید تا حجم آن یک لیوان شود سپس آنرا صاف کنید و بگذارید سرد شود بعد 50 گرم بادام خام و پوست کنده را آسیاب کرده و با این آب مخلوط کنید و بهم بزنید و با پارچه صاف کنید و به محلول صاف شده 250 گرم الکل سفید و یک گرم اسانس گل سرخ اضافه کنید و کاملا هم بزنید  هر روز از این لوسیون طبیعی به صورت خود بزنید تا پوست شما همیشه جوان بماند .

مضرات :

اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه هضم گردد .

خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند .

/ 0 نظر / 18 بازدید